ah tjena

Jag har typ inga bilder alls på min dator men ska fixa det, hittar inte min datorsladd till mobilen. Men jag har typ sovit igenom halva helgen tills idag, idag har jag varit i stan och shoppat och kört gokart. Det kommer bilder imorgon på skjortan jag köpte. :)

<3


Underbar säger jag bara!

Hejsan!

Jag har fullt upp ,ed saker hela tiden, igår var jag hos en polare och bakade 90 stycken lussebullar till skolan. Efter det var jag tvungen att sticka direkt hem för att plugga till redovisningen i Franska revolutionen som vi hade idag.

Mehhehee fin bild.
Aja, den är tagen nyss i alla fall, våran SO lärare är ganska rolig ibland faktiskt. Idag när vi hade redovisningar så märkte han att alla var lite trötta så vi fick springa runt och boxa med händerna i luften så boxade han på nån grej som en elev hade gjort, det var några bollar som hängde i taket mehehe. Nejmen nu ska jga in till stan med mamma och köpa en ny jacka pusshaaaj!

Ingen uppdatering

Förlåt alla läsare för att jag inte har uppdaterat, men jag ska börja blogga igen när jag har tid, det har varit mycket annat att tänka på för mej ett tag och just nu också faktiskt. Men jag har bestämmt mej för att försöka lägga in tid varje dag till att blogga, jag har rensat datorn så jag har inga bilder men vi hörs imorgon pusshej!

RSS 2.0